جستجو کردن


کاربرد دستگاه HPLC در صنایع غذایی

کاربرد HPLC در صنایع غذایی

در این قسمت به بررسی انواع کاربرد دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا یا همان دستگاه HPLC در صنایع غذایی می پردازیم:

آنالیز افزودنی های غذایی

آماده سازی نمونه:

آماده سازی نمونه شدیدا به ماده مورد نظر مورد تجزیه و تحلیل بستگی دارد. برای نمونه های کم چرب می توان از استخراج مایعات با حمام فراصوتی استفاده کرد. برای نمونه هایی با ماتریس های پیچیده تر، استخراج فاز جامد، استخراج مایع/مایع یا تقطیر با بخار ممکن است لازم باشد.

آنتی اکسیدان ها

آنالیز آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ویتامین C و ویتامین E با استفاده از دستگاه HPLC

آنالیز میزان آنتی اکسیدان های مصنوعی مانند آنتی اکسیدان های مصنوعی روغن

استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای آنالیز رنگدانه ها

آب یک نیاز اساسی برای زندگی بشر در سراسر کره زمین است. اما اگرچه ممکن است وقتی از شیر آب خارج می شود ، آن را یک حق مسلم بدانیم. کشورها و جوامع زیادی وجود دارند که هنوز به آب تمیز دسترسی ندارند. در ادامه با مطالعه نقش کروماتوگرافی در سفر به سمت آب سالم و تمیز، همراهتان خواهیم بود.

سایر کاربرد های دستگاه HPLC در صنایع غذایی

آنالیز باقیمانده سموم و حشره کش ها

آنالیز پروتئین ها و آمینو اسیدها، قندها، کلسترول، انواع ویتامین ها و …

تشخیص  مواد غذایی تقلبی

شناسایی و اندازه گیری  اسانس ها در خوراکی ها

اندازه گیری و شناسایی ترکیبات موجود در عصاره های گیاهی